NorgesGass

Om NorgesGass

NorgesGass er Norges totalleverandør av Propan. Konsernet omsatte i 2014 for over 200 Mnok og har kontorer og Gasstasjoner i Oslo, Bærum, Drammen, Fredrikstad og Trondheim. Som en del av LPG Norge kjeden prioriterer vi sikkerhet fremfor alt annet, hvilket innebærer utstrakt bruk av markedets eneste godkjente sertifiserings og TQS system. Vårt motto er ”Sikker gass til alle” og vår forretningside er å levere konkurransedyktig gass i bulk eller flaske til hele Norge.

NorgesGass er den største aktøren i Norges største og markedsledende gasskjede. Vi har solid kompetanse og våre kompetente medarbeidere, våre samarbeidspartnere av gassmontører, transportører og utstyrsleverandører har som ambisjon å være den foretrukne gassleverandøren i Norge. Dette gir deg som kunde en god oppfølging og trygghet med bruk av propan fra NorgesGass.

NorgeGass leverer propan med høy kvalitet og sikkerhet over hele Norge til titusenvis av kunder. Blandt disse har man alt fra privatpersoner med privat forbruk eller små tanker til store prosessindustrier. Dette har gitt oss mye kunnskap om hvordan propan kan benyttes og effektivisere innen ulike områder.

Våre propanleveranser er hentet fra norsk sokkel og foredlet ved norske gassbehandlingsanlegg Propan er energi for fremtiden. NorgesGass leverer en rentbrennende, effektiv og viktig kilde til energi i overgangen til et mer miljøvennlig samfunn.