Untitled Document
ABOUT

NorgesGass– din totalleverandør

Som ledende gass- og serviceleverandør streber vi etter å levere høykvalitetsprodukter og tjenester til våre kunder på en pålitelig, effektiv og bærekraftig måte. Vårt mål er å være en pålitelig partner som møter kundenes behov og forventninger på en positiv måte.

Kvalitet og sikkerhet

Vi prioriterer kvalitet og sikkerhet i alt vi gjør. Våre produkter og tjenester oppfyller høye standarder og sikkerhetskrav for å sikre en trygg og pålitelig drift for våre kunder og samfunnet.

Teknisk ekspertise

Vi har et team av dyktige fagpersoner og tekniske eksperter som har kompetanse og erfaring innen gass- og servicebransjen. Vi er dedikerte til å levere skreddersydde løsninger og råd til kundene våre basert på deres spesifikke behov.

Sikkerhet

Vi prioriterer sikkerhet fremfor alt annet, hvilket innebærer utstrakt bruk av markedets eneste godkjente sertifiserings og TQS system.

  
  

Miljøengasjement

Som en ansvarlig aktør tar vi miljøansvar på alvor. Vi jobber kontinuerlig for å redusere miljøpåvirkningen av våre operasjoner og fremme bærekraftige løsninger for våre kunder. Vi søker også stadig etter måter å redusere klimaavtrykket vårt.  

Innovasjon og kontinuerlig forbedring

Vi er engasjert i kontinuerlig innovasjon og forbedring av våre produkter, tjenester og prosesser. Vi investerer i ny teknologi og forskning for å kunne tilby kundene våre de mest effektive og miljøvennlige løsningene.

 
Miljø
  
  
ABOUT

Som et stolt medlem av LPG-gruppen, representerer vi en organisasjon som er dypt investert og engasjert i mål og verdier.

Gjennom med å bidra til faglig kunnskapsdeling, aktiv deltakelse i nettverksbygging, og å fremme felles interesser gir det deg en klar fordel å velge som din totalleverandør.

Gruppen består blant annet i dag av:

ABOUT

  
  

Kundeservice

Vi setter kundetilfredshet i høysetet og streber etter å tilby den beste kundeservicen i bransjen. Vårt team er dedikert til å lytte til kundenes behov, svare raskt og effektivt på spørsmål og problemer, og sikre en positiv kundeopplevelse.

Gjennom disse kjerneelementene forplikter vi oss til å være en pålitelig og fremtidsrettet gass- og serviceleverandør som jobber for å lede bransjen og møte kundenes behov på en bærekraftig måte.

Kontakt oss +47 48 48 45 98

ABOUT
Untitled Document